Selecteer een pagina

Mindflix-module

ABOUT SOCIAL MEDIA

Is de telefoon is zijn/haar LEVEN?

Is het altijd gemopper en geschreeuw over dié telefoon?

Is concentratie voor studie een dingetje?

Lijkt het een GROTE verslaving?

 

Maak je je hier zorgen over?

Wil je dit anders?

Maar weet je niet precies hoe?

Is je puber tussen de 14-19 jaar?

 

LEES DAN EFFE VERDER WANT DAN BEN JE HIER

HE-LE-MAAL OP HET JUISTE ADRES!

yell

Je puber wordt steeds afgeleid door Snap of TikTok

*

Alle interesses hebben te maken met de telefoon

*

De telefoon MOET ieder kwartier worden gecheckt.

*

Het komt over als FOMO (fear of missing out)

*

De meeste ruzies thuis gaan over mediagebruik

*

Social media is het enige dat ECHT lijkt te interesseren

frown

ALS JE OP DEZE PAGE TERECHT BENT GEKOMEN,

HERKEN JE WAARSCHIJNLIJK MIJN VRAGEN 

MISSCHIEN ANTWOORDDE JE ZELFS: HELL YEAH!

 

Ik begrijp je. Het is ook een lastig ding. 

In deze tijd kun je ook serieus ALLES op je smartphone. Dat is gewoon super handig, dat weten wij als ouders ook. En… het wordt een probleem als je jezelf erin verliest.

Maar wanneer is dat eigenlijk het geval?

Wat is normaal en wanneer is het een verslaving? 

En wat dan? En vanuit deze gekke Corona-situatie? yell

Rosie: “ik had het zelf niet door. Ik dacht dat het best wel mee viel. Mijn moeder gewoon moest ophouden met haar gezeik. Toen hadden we er echt iedere dag ruzie over. Ik haalde ook echt wel slechte cijfers op school. Ik wilde wel maar het lukte me gewoon niet om mijn telefoon weg te leggen. Ik was bang dat ik dan zoveel belangrijks zou gaan missen. Toen zag mijn moeder mindflix en dat vond ik wel een goed idee. Ik kende Wendy al. Ik wist dat zij relaxed was. Het gaat nu al veel beter. Ik weet er nu veel meer over en het stappenplan werkt heel goed. Ik heb eigenlijk nooit meer ruzie over mijn telefoon”.

@JIJ ALS JONGERE:

WAT WIL JÍJ WÉL?

♥ slimmer omgaan met social media

♥ het relaxter hebben thuis

♥ weten wat de GEVAREN zijn 

♥ weten wat de VOORDELEN zijn 

♥ een goede balans vinden 

♥ Een positieve mindset

♥ Vooral dat het chill is om te doen!

OKÉ. JIJ ALS OUDER BENT HE-LE-MAAL OM. NU JE PUBER NOG. tongue-out

Goede vraag. Hoe krijg je je puber zover om deze module te volgen?

Hieronder vind je de belangrijkste bezwaren die je naar je hoofd geslingerd kunt krijgen.

En argumenten die je zouden kunnen helpen! laughing

 

JA-DAAAAG-BEZWAREN

Het is saai en stom
Deze module, dit programma is speciaal gemaakt voor jongeren. Het is zo gemaakt dat het juist voor de jongeren interessant en zelfs leuks is om te ‘werken’ aan een mooiere versie van jezelf. Daarom noemen we het ook funcoaching. Iets leren over jezelf op een leuke, chille manier. Geef het een kans. Precies daarvoor kun je nu de eerste module proberen voor een kleine prijs. Zodat je kunt checken of het voor je werkt.
Ik heb dat niet nodig!
Ik kan me voorstellen dat het voor jou zo voelt. Omdat je gewend bent altijd je telefoon bij je te hebben. Toch is er te vaak gedoe over in huis of op school. Dat is niet fijn. En het wordt steeds duidelijker dat als je je telefoon, tablet of social media verkeerd gebruikt, het slecht is voor je. Voor je persoonlijke (sociale) ontwikkeling in real life maar ook voor je lijf, je ogen. Daarom is het een goed idee om wat meer je leren over het omgaan met social media. En dit lijkt me een goede manier die goed bij je kan passen.
Dat gaat toch niet werken
Waarom denk je dat? Heb je al eens funcoaching gehad? Als je ervoor wilt gaan en je er serieus voor openstaat, gaat het je zowiezo veel opleveren. En ja hoe meer je er voor doet, hoe leuker je het zal vinden en des te meer je ervan zal leren en dus hoe succesvoller je wordt. Dat is met alles zo, toch?
Waarom moet ik dat?
Nou MOETEN zou ik het niet willen noemen. Dat is niet het goede woord, denk ik. Het lijkt me een leuke manier om over dit onderwerp meer te leren. En die goed bij je kan passen. Funcoaching is leuker dan bijvoorbeeld medische serieuze e-health programma’s.
Ik heb het al veel te druk!
Het voordeel van de mindflix-modules is, dat je alles in je eigen tijd en tempo kunt doen. Je ontvangt iedere week een nieuwe les en bepaalt dus zelf wanneer je ermee aan de slag gaat. Het kost je per week misschien een uurtje. Dat is peanuts. En vooral omdat het niet als een MOETJE zal voelen. Het is op een leuke manier geschreven, het is super afwisselend. Je zal je geinspireerd voelen in plaats van geirriteerd om je iets moet doen. Laat je verrassen!
Het is bijna vakantie ...
Precies. En daarom is het juist zo’n goed idee om nu met juist deze module te starten zodat je de zomervakantie fijner ingaat. Er minder gedoe is over het onderwerp JE TELEFOON. Het is nog een paar weken tot de vakantie echt begint. Deze module past perfect in de periode tot aan de zomervakantie.

De Mindflix-modules van Hoofdzaak zijn:

GEEN SUFFE E-HEALTH programma’s.

NIET ZWEVERIG.

cool

Hoofdzaak weet door JARENLANGE praktijk ervaring wat jij

WEL INTERESSANT VINDT:

Gewoon duidelijke no-nonsense uitleg, praktische experimentjes en tips die echt helpen! En het toffe is dat je de voordelen hebt van gewone 1-op-1 coaching maar niet je huis uit hoeft! Hoe chill is dat?

UIT-ER-AARD staat je puber er niet alleen voor!

Via e-mail, chat en de live calls of in de community, zijn wij altijd dichtbij. Zodat je puber op het goede spoor komt en BLIJFT. 

Ik inspireer je IEDERE WEEK om iets nieuws op te pakken, te oefenen. Zodat jij stap voor stap beter in je vel komt.

 4 WEKEN 

 €199,- (incl. 21% BTW)

Kies uit een van de onderstaande mogelijkheden:

De € 21,- promo ter kennismaking is incl. BTW. Een virtuele fast-intake (twv €39,-) opdrachten, oefeningen, een huiswerk-opdracht met terugkoppeling, dagelijkse chat en toegang tot de Facebook Community.

Wendy begreep me. Maar ze had me ook door. Ik heb heel veel geleerd en heb nog veel te leren. Maar dat vind ik niet erg. Ik begrijp mezelf nu. 

Floris

Als ik iets vraag, krijg ik gewoon antwoord. Dat klinkt heel basic maar het lijkt alsof er meer respect is. Ik ben blij dat niet alles meer een wedstrijdje is. 

Vader van Bono

Ik vind het leuk. En ik heb al heel veel geleerd over mezelf. Ik ben pas net begonnen, maar vind het niet erg om te doen. Dat komt omdat het echt helemaal niet saai is. Ik vind het leuk dat er veel video’s in zitten. Zondag had ik super ruzie en toen baalde ik dat er in het weekend geen chat was. Ik vind het fijn om met Wendy te praten. Dan snap ik het beter en wordt ik rustiger.

Lizze

Psssssttt: en dit is de coach Wendy!

Psssssttt: en dit is de coach Wendy!

Hi lieve papa of mama van een hele bijzondere puber!

Ik ben Wendy van Hoofdzaak Academie. laughing

En ik weet heel erg veel van:

JONGEREN, ADHD, HSP, PRIKKELS, EMOTIES, VERMOEIDHEID EN MOTIVATIE.

Ik ga graag met jouw puber op zoek naar hoe het anders kan. Heb je vragen? Stel ze gerust via: HA@hoofdzaakcoachpraktijk.nl