Selecteer een pagina

mini-module

TIPS & TRICKS

VOOR OUDERS

ONLINE MINI-MODULE

Tips & Tricks is een mini-module speciaal voor jullie als ouders van gevoelige jongvolwassenen.

Hoe werkt?

Je kunt met deze online module aan de slag op momenten dat het jóu uitkomt. Hoe praktisch is dat? En heb je behoefte aan sparring, kun je altijd terecht in de FB-groep, waar ik reageer op vragen én waar je tegelijkertijd kunt connecten met andere ouders. Ook ga ik 2 x per maand LIVE om al jullie ‘oudervragen’ te beantwoorden.

Leeftijd kind/puber

Deze module is geschreven voor ouders van (grotere) kinderen vanaf 11 jaar. De tips uit deze mini-module zijn geschikt voor kinderen tot een jaar of 18. Maar in feite is het toepasbaar op álle kinderen die nog thuis wonen.

Welke onderwerpen?

Je krijgt inzichten en tips voor zowel je kind als voor jezelf. Van de werking van het puberbrein tot methoden om te verbinden maar ook tips ter de-escalatie en snelle ontspanning. In deze module van 8 weken maak je kennis met verschillende aspecten die van invloed zijn op een fijne omgang met je jongvolwassen kind.

Tijdinvestering

Je ontvangt iedere week een e-mail met daarin toegang tot de volgende les. Het inschatten van de tijd per week is lastig. Het doorlezen en maken van de opdrachten kost je waarschijnlijk feitelijk een uur per week. Én … als je het goed wilt doen, loopt het door je gehele  dag én week heen. Je komt vanzelf situaties tegen waarin je de nieuwe kennis kan uitproberen en oefenen. 

Wanneer kun je starten?

Na aanmelden en betaling, krijg je direct toegang tot de eerste les!

Kosten

De geldinvestering voor deze module zijn inderdaad maar € 47,-. Eénmalig. Daarvoor krijg je 8 lessen, toegang tot de Facebook groep en mag je deelnemen aan minimaal 2 facebook LIVE’s voor het stellen van vragen. 

Pilot

Deze mini-module start nu voor een selecte groep als pilot. Dit houd in dat je mij hierbij ENORM helpt bij het doorontwikkelen door mij feedback te geven op de inhoud en vorm van de module.  Natuurlijk behoren hierbij dus een lagere en eenmalige geldinvestering van maar €25,-. Daarvoor krijg je dezelfde 8 lessen, toegang tot de Facebook groep en mag je deelnemen aan minimaal 2 facebook LIVE’s voor het stellen van vragen.

Hoe zou het voor je voelen als je nu, direct zelf wat invloed kunt pakken? Met deze laagdrempelige tips kun je écht al een verschil maken in de sfeer thuis.

Therapeute Wendy

TIPS & TRICKS

VOOR OUDERS

8 weken lang

Iedere week een nieuwe les met oa.:

surprised Uitleg over pubers en hun instellingen

Meer inzicht in jezelf als opvoeder

surprised Interessante oefeningen en praktische handvatten

surprised Toegang tot de besloten Facebook-community

surprised Vragen stellen via chat, Facebook-lives

en heel veel inspiratie!

Kennismaken met HZ de praktijk:

EXPERT IN JONGEREN, AD(H)D & HSP

♥ psycho-educatie

♥ lichte therapie

♥ praktische coaching

♥ 10 jaar ervaring

♥ super flexibel door:

face-to-face, (beeld)bellen, e-mail & chat

♥ ook échte aandacht voor ouders

Na deze MINI-module weet je:

tongue-out weer meer over de werking van het puberbrein;

tongue-out welke invloed je zelf kan pakken;

tongue-out wat je eigen valkuilen zijn;

tongue-out wat je helpt om uit de stress te komen en in de ontspanning;

tongue-out hoe je een juiste setting creert voor een (goed) gesprek;

tongue-out hoe je meer verbinding met je kind kan creeren;

VOOR DE TIJDELIJKE PILOTPRIJS

VAN €25,-

Deze pilot met deze tijdelijke prijs loopt tot en met 31 december 2020. Mocht ik eerder voldoende deelnemers hebben, sluit ik eerder de poort. sealed

“Het is zoveel fijner. Ik had al veel geleerd over mezelf bij Wendy. Nu mijn ouders ook met Oudercoaching aan de slag zijn, gaat het thuis veel beter. Er is minder gedoe. Alsof we elkaar nu beter begrijpen ofzo”.

Martha - 19 jaar

“Als ik iets vraag, krijg ik gewoon antwoord. Dat klinkt heel basic maar het lijkt alsof er meer respect is. Ik ben blij dat niet alles meer een wedstrijdje is”.

Vader van Bono - 18 jaar

“Ik was ALTIJD boos op haar. Nu weet ik dat ik meer invloed heb dan ik vroeger dacht. Ik twijfelde eerst heel erg. Ook omdat het een mini-cursus is. Maar het is echt de moeite waarde gebleken voor mij. Een goede manier om kennis te maken zo. Ik heb er écht belangrijke dingen geleerd. Waardevolle dingen”.

moeder van Jayde - 19 jaar

Ik werk onder andere samen met:
Maak kennis met de coach

Maak kennis met de coach

Hi lieve moeder of vader van een tof, bijzonder jongvolwassen kind!

Ik ben Wendy van der Giessen en eigenaar van Hoofdzaak Academie. In mijn praktijk werk ik dag in dag uit met de allerleukste jongeren met: AD(H)D, HSP, die last hebben van prikkels, emoties, vermoeidheid en motivatieproblemen.

Waarom werkt e-health níet en online coaching van HZA wél? Dat komt door de combinatie van flexibel online werken & de kracht van 1-op-1 coaching. Dat wérkt wel omdat je het zo voor de jongeren interessant maakt!

Er zijn zoveel geweldige gevoeligerds die even compleet vast zitten. Écht wel willen, maar het gewoon niet kúnnen. Alleen al naar een afspraak moeten komen, is al een huge ding. Online kunnen inchecken is zoveel makkelijker.

In déze mini-modules speciaal voor ouders staat inspiratie centraal. Ik daag je uit op een andere manier te kijken naar je kind én naar jezelf. Zodat je al eerste stapjes kan zetten op zoek naar hoe het anders kan. laughing

Heb je vragen? Stel ze gerust via: HA@hoofdzaakcoachpraktijk.nl